Advert

Minik eller bu kez yaşıtları için paylaştı

Fethiye Belediyesi’nin ‘Senin olsun diye paylaşıyorum’ projesine katılan minik öğrenciler kendi oyuncaklarını ihtiyaç sahibi yaşıtları için hediye etti.

Minik eller bu kez yaşıtları için paylaştı
Minik eller bu kez yaşıtları için paylaştı
Bu içerik 3408 kez okundu.

 

Fethiye Belediyesi tarafından özellikle köy okullarındaki çocukların kitap ve oyuncak eksiklerini gidermek ve paylaşma duygusunu yaygınlaştırmak için başlattığı proje ilgi görmeye devam ediyor. Senin olsun diye paylaşıyorum adı verilen projeye hemen her yaştan destek geliyor. Kullanılmayan yada kullanıldığı halde paylaşılmak istenen oyuncak ve kitapların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması amacını taşıyan kumbaranın bu sefer ki konukları özel bir kreşin minik öğrencileri oldu. Projeye destek olan minik eller kendi yaşıtlarındaki ihtiyaç sahipleri için bir araya geldi. Oyuncak ve kitaplarını kumbaraya atan miniklere öğretmenleri de eşlik etti.

Fethiye Belediyesi Çevre Müdürü Selver Hatice Kabak projeye gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdi. İnsanların elden direk veremedikleri oyuncak veya kitapların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında ön ayak oldukları için mutlu olduklarını kaydeden Kabak, "Bugün minik öğrencilerimiz kitap ve oyuncak kumbaramıza ambalajı dahi açılmamış şekilde oyuncaklarını attılar. Buda bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Bize düşen görevde bundan sonrasında ambalajı açılmamış oyuncak ve kitapları ihtiyaç sahipleriyle buluşturmak olacaktır.” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Mutluluğun fonu antik kentler oldu
Mutluluğun fonu antik kentler oldu
Kaybolan Meslek: Kalaycılık
Kaybolan Meslek: Kalaycılık