Reklamı Geç
Advert
Advert

Özel öğrencilerin fotoğraf sergisi göz kamaştırdı

Fethiye’de özel öğrencilerin öğretmenleri ile birlikte hazırladığı fotoğraf sergisi, Belediye Başkanı Behçet Saatçı ve davetliler tarafından büyük beğeniyle gezildi.

Özel öğrencilerin fotoğraf sergisi göz kamaştırdı
Özel öğrencilerin fotoğraf sergisi göz kamaştırdı Fethiye Haber Ajansı
Bu içerik 2705 kez okundu.

21 Mart Down Sendromlular Farkındalık Günü nedeni ile Fethiye Evi Gönülleri Nursel Özdemir Rehabilitasyon Merkezi ve Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği işbirliği ile coşkulu bir etkinlik düzenlendi.

Fethiye Kordon Boyu’ndaki Fethiye Evi önünde düzenlenen etkinliğe Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçı, Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur, Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği, Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Nursel Özdemir ve Özel Saygın Rehabilitasyon Merkezleri yönetici ve Down sendromlu öğrenciler ile aileleri katıldı. Etkinlikte bu özel öğrencilerin öğretmenleri ile hazırladığı birbirinden güzel fotoğraflar başta Başkan Behçet Saatçı olmak üzere bu sergiyi gezenlerin gözlerini kamaştırdı. Bu özel gün nedeni ile Fethiye Evi tarafından hazırlanan ve üzerinde ”bir eksik değil, bin fazlayız” yazılı pastanın üzerindeki mumlar özel öğrenciler tarafından söndürülüp pasta yine Fethiye Belediye Başkanı’nın eşi Nesrin Saatçı ile özel öğrenciler tarafından alkışlar arasında kesildi. Etkinlikte önce Sanatçı Damla İkizler hareketli bir şarkı söyleyip bu özel öğrencileri bol bol oynattı. Özel öğrencilerin sevinci görülmeye değerdi.

Fethiye Belediye Kültür Merkezi sanatçılarından Mustafa Selçukoğlu da hareketli bir türkü seslendirip down sendromluları oynatmayı sürdürdü. Havanın da güneşli ve güzel olması nedeni ile özel öğrencilerin yanı sıra ailelerin de güzel bir gün yaşadığı etkinliğin yıllardır Fethiye Evi Gönüllüler Ekibi tarafından geleneksel hale getirildiğini söyleyen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçı ” Down sendromlular için Fethiye Evi Gönüllüler Ekibi önce dershane yaptı. Biz bu öğrencilerimizi sahiplenirsek, hem öğrencilerin hem de ailelerin sıkıntıları ortadan kaldırılır. Bizler sahiplenme adına üzerimize düşen görevi yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Nursel Özdemir Rehabilitasyon Merkezi Sahibi Salih Dündar da ”21 Mart down sendromlular farkındalık gününü bu yıl 5. kez kutluyoruz.” diyerek Down sendromunun özelliğini anlattı.

Fethiye Evi Gönüllüleri Yönetici Nesrin Saatçı ise, katıksız meleklerle birlikte olduğunu söyleyerek ” Özel çocuklarımız ve aileleri ile güzel bir gün geçiriyoruz. Gerçek dostlar yanımızda” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Mutluluğun fonu antik kentler oldu
Mutluluğun fonu antik kentler oldu
Kaybolan Meslek: Kalaycılık
Kaybolan Meslek: Kalaycılık