Advert

Tatil bitti, şimdi seçim zamanı

Türkiye’nin en gözde turizm merkezlerinden Muğla’da sahiller yavaş yavaş yabancılara kalmaya başladı. Ramazan’da yerlinin çekilmesiyle yabancılara kalan sahiller şimdi de tatilin ardından 24 Haziran’da yapılacak seçim nedeniyle yabancı turistlere kaldı.

Tatil bitti, şimdi seçim zamanı
Tatil bitti, şimdi seçim zamanı Fethiye Haber Ajansı
Bu içerik 3469 kez okundu.

Fethiye, Bodrum, Marmaris, Datça, Dalaman gibi önemli turizm merkezlerine sahip Muğla’da sahilleri yabancılar doldurmaya başladı. Hafta sonu Ramazan Bayramı’nı fırsata çeviren yerli turistler sahilleri tıklım tıklım doldurmuştu. Özellikle bazı ilçelerde oteller dolmuş, trafik durmuş, hatta marketlerdeki gıda maddeleri bile tükenmişti. Tatilin ardından binlerce kişi yollara düştü. Zaman zaman Fethiye, Bodrum, Marmaris gibi ilçelerde ve ilçelerden gelen yoğunluk nedeniyle Menteşe’de trafik durma noktasına gelmişti. Bazı tatilciler dün yola çıkarken, hafta sonuna kadar diğer tatilcilerin de oy kullanmak için yerleşim yerlerine gitmesi bekleniyor.

Belediyelerin çağrıları sürüyor

Başta Bodrum, Marmaris, Çeşme, Kuşadası belediyeleri yerli turistlere seçimde oylarını kullanmaları için çağrılarını sürdürüyor. Marmaris Belediyesi billbordlara espriyle “Herkes evine, tatil bitti” afişleri astı. Vatandaşlar da sosyal sorumlulukları için tatillerine ara verip oylarını kullanmak için evlerine dönüyor. Seçim sonrası yine binlerce tatilcinin Muğla’nın turistik ilçelerine akın etmesi bekleniyor. Otellerde rezervasyonlar seçim sonuna yapılıyor.

izmir escort
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Mutluluğun fonu antik kentler oldu
Mutluluğun fonu antik kentler oldu
Kaybolan Meslek: Kalaycılık
Kaybolan Meslek: Kalaycılık