Advert

Fethiye Voleybol Spor Kulübü İl Şampiyonu oldu

Türkiye Voleybol Federasyonu 2018-2019 sezonu Muğla Küçük Erkekler il şampiyonu Fethiye Voleybol Spor Kulübü oldu. Takımımız Muğla’yı bölge şampiyonasında temsil edecek.

Fethiye Voleybol Spor Kulübü İl Şampiyonu oldu
Fethiye Voleybol Spor Kulübü İl Şampiyonu oldu Fethiye Haber Ajansı
Bu içerik 4905 kez okundu.

Çift devreli lig usulü oynanan 5 takımlı ligde Fethiye Voleybol SK, Milas Belediyespor, Datça Belediyespor, Fethiye Belediyespor ve Marmaris Akademi yer aldı. Oldukça çekişmeli geçen ligde; kendi evinde rakibine 3-1 kaybeden Fethiye Voleybol Spor Kulübü, deplasmanda rakibini aynı skorla yendi. Diğer rakiplerini 3-1 ile geçen Fethiye Voleybol Spor Kulübü, Milas Belediyesporun rakiplerine set vermesiyle şampiyon oldu. İkinciliği Milas Belediyespor, üçüncülüğü de Datça Belediyespor aldı.

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Antrenör Mehmet Atcı, sistemli, istikrarlı ve düzenli çalışılmanın meyvesini aldıklarını açıkladı. Son ana kadar, hatta son sayıya kadar disiplinli ve kararlı olduklarını vurgulayan Atcı, hedeflerinin bölge şampiyonu olup Muğla’yı Türkiye şampiyonasında temsil etmek olduğunu söyledi.

Fethiye Voleybol klübü başkanı ve voleybol takımları baş antrenörü Mustafa Küçükaydın da tüm sporcuları ve teknik ekibi kutlayarak, bölge şampiyonasında başarılar diledi. Küçükaydın, “Kuruluşunun ikinci yılında kazanılan bu şampiyonluk çok önemli hepimize hayırlı olsun. Geçen sezon küçük erkeklerde il üçüncülüğü, midi erkeklerde il ikinciliği ve bu yıl şampiyonluk. Çok mutlu ve gururluyum. Emin ve sağlam adımlarla hedeflerimize doğru ilerliyoruz.” dedi.

Küçükaydın, kız takımlarında da çalışmaların çok olumlu bir şekilde  ilerlediğini ve çok iyi bir alt yapılarının olduğunu söylerken, voleybol öğrenmek ve takımlarda oynamak isteyen 6-16 yaş arası bütün gençleri antrenmanlara beklediklerini de sözlerine ekledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Mutluluğun fonu antik kentler oldu
Mutluluğun fonu antik kentler oldu
Kaybolan Meslek: Kalaycılık
Kaybolan Meslek: Kalaycılık