Advert

Fethiye’nin en güzeli seçildi

Fethiye’de yapılan Best Of Fethiye Güzellik Yarışması’nda kadınlarda 19 yaşındaki Gamze Güven, erkeklerde ise aynı yaştaki Hakan Kurt birinci oldu.

Fethiye’nin en güzeli seçildi
Fethiye’nin en güzeli seçildi
Bu içerik 9266 kez okundu.

Elemelerden geçen 10 kadın ve 10 erkek finalistin boy gösterdiği radyo Tur FM organizasyonundaki yarışma Cuma günü akşam Salı Pazarı Meydanı’nda yapıldı. Yarışmanın başında podyuma çıkan yarışmacılar jürinin beğenisini kazanmaya çalışırken, SMS’lerle halktan da destek istedi.

Gecede Dj Hakan Küfündür eşliğinde sanatçı Çelik sahneye çıktı. Çelik, seyirciler arasına gerilen demir barikatlar nedeniyle şarkılarını sahneden inerek izleyenler arasında söyledi. Hareketli şarkılarda yarışmaya katılan kadın yarışmacılarda sahneye gelip Çelik ile birlikte dans etti.

Gecenin sonunda Best Of Fethiye Güzellik Yarışması’nda dereceye giren isimler açıklandı. Kadınlarda 1’inci olan Gamze Güven Fethiye’nin en güzel kadını seçilirken tacını sanatçı Çelik taktı. Kadınlarda Funda Özkan 2’nci, Zeynep Kavalcı 3’üncü, Seray Özdemir ise 4’üncü oldu.

Erkekler kategorisinde ise Hakan Kurt 1’inci seçilirken Emre Kanat 2’nci, Süleyman Altındağ 3’üncü, Murat Gök, 4’üncü oldu.

fethiye güzel güzellik yarışması tur fm çelik
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Mutluluğun fonu antik kentler oldu
Mutluluğun fonu antik kentler oldu
Kaybolan Meslek: Kalaycılık
Kaybolan Meslek: Kalaycılık