Advert

Ünlüler bu düğün için Fethiye'ye akın etti

Acun Medya’nın Genel Koordinatörü, O Ses Yunanistan ve Survivor Yunanistan programlarıyla tanınan, Acun llıcalı’nın yakın arkadaşı Esat Yontunç, modacı Hande Gülşen’le Fethiye Göcek’te dünya evine girdi.

Ünlüler bu düğün için Fethiye'ye akın etti
Ünlüler bu düğün için Fethiye'ye akın etti Fethiye Haber Ajansı
Bu içerik 9556 kez okundu.

Acun Medya’nın Genel Koordinatörü, O Ses Yunanistan ve Survivor Yunanistan programlarıyla tanınan, Acun llıcalı’nın yakın arkadaşı Esat Yontunç, modacı Hande Gülşen’le Fethiye Göcek’te dünya evine girdi. Yapımcı Esat Yonguç ve modası Hande Gülşen’in düğününe ünlü yağdı.

Sosyetenin gözde tatil merkezlerinden Göcek’te bulunan Rixos Otel’de yapılan muhteşem düğünde sanat, spor, magazin ve moda camiası bir araya geldi.

Nikah şahitliğini Acun Ilıcalı’nın yaptığı düğünde Murat Boz ve Hadise kendilerini sahneye atarak unutulmaz bir düete imza attılar. Düğüne, Şeyma Subaşı, Hadise, Murat Boz, Fatih Terim, Buse Terim, Alp Kırşan, Eser Yenler, Esra Eron, Pelin Karahan, Emre Belözoğlu, Okan Buruk, Ali Tarhan, Nusret gibi isimler dikkat çekti.

Hande Gülşen, modacı olmasının yanı sıra genç bir girişimci ve 2wins isimli tasarım şirketinin ortaklarından biri konumunda bulunuyor.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Mutluluğun fonu antik kentler oldu
Mutluluğun fonu antik kentler oldu
Kaybolan Meslek: Kalaycılık
Kaybolan Meslek: Kalaycılık