Advert

MHP heyeti başhekimi ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye İlçe Yönetimi, Fethiye Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yavuz Okullu’yu makamında ziyaret etti. MHP İlçe Başkanı Cengiz Çay ziyaret nedeniyle yaptığı konuşmada anne ve babalara seslenerek, “Çocuklarınıza bisiklet hediye edin, motor hediye etmeyin” dedi.

MHP heyeti başhekimi ziyaret etti
MHP heyeti başhekimi ziyaret etti Fethiye Haber Ajansı
Bu içerik 2417 kez okundu.

MHP Fethiye İlçe başkanı Cengiz Çay ile beraberinde yönetim kurulu üyeleri ve MHP Fethiye Kadın Kolları Başkanı Gülnur Arık;  geçtiğimiz ay Ortaca Devlet Hastanesi Başhekimliğinden Fethiye Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Dr. Yavuz Okullu’ya nezaket ziyaretinde bulundu. MHP İlçe Başkanı Cengiz Çay ziyaret nedeniyle yaptığı konuşmada anne ve babalara seslenerek, “Çocuklarınıza bisiklet hediye edin, motor hediye etmeyin” dedi.

“VERMİŞ OLDUKLARI HİZMET İBADET NOKTASINDA OLMAKTADIR”

MHP Fethiye İlçe Başkanı Cengiz Çay yapmış olduğu konuşmada “Milliyetçi Hareket Partisi olarak yönetim kurulu arkadaşlarım ve kadın kollarımız başkanı ile birlikte Fethiye Devlet Hastanesi  Başhekimliğine atanan bölgemizin  çocuğu Dr. Yavuz beye hayırlı olsun ziyaretine geldik. Kendisi bizleri  kabul etiği için çok teşekkür ediyorum. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak Fethiye Devlet Hastanesi Başhekimimiz Yavuz beyin ve yapmış olduğu  tüm çalışmaların arkasında olacağımızı bildirmek istiyorum. Vermiş oldukları hizmet ibadet noktasında olmaktadır.  İnsan hayatında en önemli  unsur sağlıktır. Zenginlik ve fakirlik bir yana; İnsan için can sağlığından önemli hiçbir şey yoktur” dedi.

“BİR BEYİN CERRAHININ MUTLAKA GELMESİNİ İSTİYORUZ”                                                                       

“Fethiye Devlet Hastanesi ile tüm özel hastanelerimizde dahil olmak üzere MHP olarak çalışmalarını ve hizmetlerini yakından takip etmekteyiz” diyen Cengiz Çay şöyle konuştu:

“Devlet hastanemizden yeşil kartlılar, emekliler başta olmak üzere herkes hizmet almakta acilde çok ciddi sıkıntılar olduğunu bilmekteyiz. Bizde bu sıkıntıların çözülmesi için gayret gösteriyoruz. Bir beyin cerrahının mutlaka gelmesini istiyoruz. Ben anne ve babalara sesleniyorum  sınıf geçme hediyesi olarak çocuklarınıza bisiklet hediye edin ama motorlu bisiklet ve motor hediye etmeyin. Ben halkımıza Allah rızası için sesleniyorum. Çocuklarınıza bisiklet hediye edin, motor hediye etmeyin. Çünkü bir yaz döneminde 100’e yakın çocuğumuz telef oluyor. Çok üzülüyoruz. Gençlerimiz geleceğimizdir. Gençlerimize bir şey olmasın.  Bu ziyaretimde özellikle  vurguluyorum ve herkesi de bu konuda göreve davet ediyorum.”

Ziyaretten dolayı  memnuniyetini  ifade eden  Fethiye Devlet Hastanesi Başhekim Dr. Yavuz Okullu’da konuşmasında “Amacımız  ülkemize ve memleketimize güzel ve kalıcı hizmetler vermektir. Bundan dolayı tüm mesai arkadaşlarımla bir ekip ruhu ile çalışmaktayız. İnşallah bunu başaracağız. Halkımızı memnun etmek istiyoruz. Vatandaşlarımıza güzel sağlık hizmetleri  verirsek bizde memnun olacağız. Bu nazik ziyaretten  dolayı  teşekkür ederim” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Mutluluğun fonu antik kentler oldu
Mutluluğun fonu antik kentler oldu
Kaybolan Meslek: Kalaycılık
Kaybolan Meslek: Kalaycılık