Okul bahçelerine kamyonlarla kar taşındı

Okul bahçelerine kamyonlarla kar taşındı

Fethiye’de yüksek kesimlerde etkili olan yağış hayatı olumsuz etkilerken ilçe merkezinde eğitim gören öğrenciler, Nif’in eteğinden kamyonlarla getirilen karda doyasıya eğlendi.

MAGAZİN - 2017-01-04 15:04:41 Bu içerik 5022 kez okundu.

Haberin galerisi için tıklayın!

Merkez Atatürk İlkokulu’nda öğrenciler için okul yönetimi 2 kamyon dolusu kar getirerek okul bahçesine döküldü. Fethiye Belediyesi’nin desteğiyle okula getirilen kar kamyonlardan indirilir indirilmez okul bahçesinde heyecanla bekleyen çocuklar kara akın etti. Hem öğrenciler hem öğretmenler kartopu savaşı yaparak gönüllerince eğlenmenin tadını çıkartarak unutulmaz bir gün yaşadılar.
Yüksek kesimlerde yağan karı görmeye gidemeyen öğrencilere eğlenme fırsatı yaratan Merkez Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Ali Koyuncu: “Okulun bahçesine kar getirmek İlkokul rehberlik servisindeki rehberlik öğretmenlerimizin fikriydi. Bu yıl çok kar yağdı. Kar görmeye gidemeyen öğrencilerimiz için düşünülen bir fikirdi, çokta güzel oldu. Öğrencilerimiz için tamamen sürprizdi, haberleri yoktu. Öğrencilerimiz çok mutlu, 2 kamyon kar bin tane öğrencimize de yetti. Destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Hülya Kulalı

DİĞER HABERLER