Fethiye'de Hadise ve Tan konseri

Fethiye'de Hadise ve Tan konseri

Fethiye İlçesi’nde geleneksel hale gelen 19 Mayıs Gençlik Konseri’nde Hadise ve Tan sahneye çıktı.

MAGAZİN - 1901-12-13 22:42:48 Bu içerik 10972 kez okundu.

Fethiye’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında gençlik konseri düzenlendi. Salı Pazarı Meydanı’ndaki ücretsiz konseri, ilçe halkının yanı sıra çevre ilçelerden gelen çok sayıda vatandaş izledi. Fethiye'deki yerli ve yabancı turistlerinde ilgi gösterdiği konsere Hadise, omzunda Türk Bayrağı ile çıktı. 2009 yılında Eurovision da Türkiye’yi temsil eden sanatçı ilk şarkısını Türk bayrağını boynuna asarak söyledi. Ünlü popçu bir birinden güzel şarkıları ile başta gençler olmak üzere yaklaşık 25 bin kişiyi coşturdu. Sahneye beyaz mini bir elbiseyle çıkan Hadise, dansları ve fiziğiyle de yürek hoplattı.

İzleyenlere yaklaşık 1 saat müzik ziyafeti sunan Hadise’nin konseri sırasında Fethiye Belediye Başkanı MHP'li Behçet Saatcı, sahneye çıkarak gençlerin ve halkın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.

TAN VE ELİF ECE UZUN DA SAHNEDEYDİ

Konserin sunuculuğu manken Elif Ece Uzun yaparken sahneye çıkan bir başka sanatçıda Tan'dı. Tan, şarkılarıyla büyük beğeni toplarken Türk bayrağını eline alıp Onuncu Yıl Marşı’nı da binlerce kişi ile birlikte söyledi.

DİĞER HABERLER