Ve Büyük Şampiyona Başladı | Fethiye' nin Haber Kaynağı - Fethiye Haber Ajansı - www.fethiyedenhaber.com

Fethiye' nin Haber Kaynağı - Fethiye Haber Ajansı - www.fethiyedenhaber.com
Ve Büyük Şampiyona Başladı

Ve Büyük Şampiyona Başladı

  Bu haber 04 Eylul 2010, Cumartesi 12:52:49 eklenmiştir. 547 kez okunmuştur.
Ve  Büyük  Şampiyona  Başladı  

Dünya Enduro Şampiyonası’nın 7’nci ayağı Muğla’nın Fethiye ilçesinde başladı. 13 ülkeden 67 sporcunun katıldığı yarışlar Asya kıtasında ilk defa gerçekleştiriliyor.

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

3 zorlu test etabından oluşan yarış, Fethiye şehir merkezinde bulunan Salı Pazarı meydanından başladı. Günlük 3 turdan oluşan yarışlar 2 gün koşulacak ve şampiyonada her yarışçı 510 kilometre koşacak. Fethiye Akdeniz Offroad Park’ta devam edecek yarışlara 13 ayrı ülkeden toplam 67, Türkiye’den ise 10 sporcu katılıyor. Şampiyonada Finlandiya, İsveç, Fransa, Belçika, Hollanda, İtalya, İspanya, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Polonya, İngiltere ve Avusturya ile Türkiye temsil ediliyor. Asya kıtasında ve Türkiye'de ilk kez yapılan Dünya Enduro Şampiyonası'nı yaklaşık 40 bin kişinin izlemesi bekleniyor.
2010 yarışlarının 7. ayağının yapılacağı Dünya Enduro Şampiyonası Fethiye yarışları 14 ülke televizyonu tarafından gösterilecek. Yayınlar sırasında Fethiye’nin tarihi ve turistik yerleri de gösterilecek.


ETİKETLER : ,
Facebook Facebook Google Google Del.icio.us Del.icio.us
 

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!



Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 




 

Yeni Sayfa 1
 
Sürpriz Böyle Olur
Taşkını görüntüleyen gazeteciler, sel sularına gömüldü
Ehliyet isteyen polise bira açacağı uzattı
[ Tümünü Göster ]

 
Lütfen haber arşiv tarihi seçiniz.
 
Fethiye'ye Yeni Parkomat Alanları Açılmalı mı _?
Hayır Gerek Yok
Evet Açılmalı
Diger anketlerimiz için tıklayın...


Fethiye Haber Ajansı - Her hakkı saklıdır. Copyright 2012
Bu sitede bulunan tüm yorumlardan web site ziyaretçilerimizin kendisi sorumludur.
Web sitemizin ürettiği haber, fotoğraf ve görüntüleri izinsiz kullananlar hakkında yasal yollara başvurulacaktır.