Advert

Fethiye’de lezzet sokağı açıldı

Fethiye Belediyesi ile Likya Kadın Girişimi, Üretim, İşletme ve Kalkınma Kooperatifi’nin ortak girişimiyle, çeşitli lezzetlerin bir arada sunulduğu “Lezzet Sokak” hizmete girdi.

Fethiye’de lezzet sokağı açıldı
Fethiye’de lezzet sokağı açıldı Fethiye Haber Ajansı
Bu içerik 255 kez okundu.

Fethiye ilçe merkezindeki DSİ 21. Bölge Müdürlüğü’nün yanında, DSİ kanalı kıyısında açılan “Lezzet Sokak”ta genellikle ev hanımları tarafından hazırlanan yiyecek ve içecekler hijyen koşullarına uygun biçimde, modern mutfak karavanlar içinde yurttaşlara sunuluyor.

“Lezzet Sokak” açılışına Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, Likya Kadın Kooperatifi Başkanı Çiğdem Karaca, CHP Fethiye Kadın Kolları Başkanı Gülümser Oymak, bazı Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda yurttaş katıldı.

“Lezzet Sokak”taki girişimcileri ziyaret eden Fethiye Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Alim Karaca, burada yaptığı açıklamada; “Lezzet Sokak, özellikle evhanımlarımızın kendi elleriyle hazırladıkları, anne yemeği tadında yiyecek ve içeceklerin, piyasaya göre daha uygun fiyatlarla halkımıza sunulacağı bir yer olarak düşünüldü. Örneğin, zincir kahvecilerde bir bardak kahve içmek emeklilerimiz ya da öğrenci kardeşlerimiz için neredeyse hayal oldu. Burada öğrencilerimizi, emeklilerimizi, dar gelirli yurttaşlarımızı sık sık göreceğimizi düşünüyoruz. Diğer yandan, burada tezgah açan küçük girişimcilerimiz için hem aile bütçesine az da olsa bir katkı imkanı doğacak. Hem de halkımız uygun fiyatlarla, tertemiz yiyecek ve içeceklere ulaşabilecek.” ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Mutluluğun fonu antik kentler oldu
Mutluluğun fonu antik kentler oldu
Kaybolan Meslek: Kalaycılık
Kaybolan Meslek: Kalaycılık