Advert

Eski siyasetçiler iftarda buluştu.

İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından parti binası önünde iftar yemeği etkinliği düzenlendi. İftar yemeğine gelen misafirler arasında CHP ve AK Parti'nin eski ilçe başkanlarının katılması dikkat çekti.

Eski siyasetçiler iftarda buluştu.
Eski siyasetçiler iftarda buluştu. Fethiye Haber Ajansı
Bu içerik 1283 kez okundu.

İftar yemeği etkinliği; AK parti, CHP ve MHP’de uzun yıllar siyaset yapmış kişilerin de katıldığı bir program oldu. Fethiye’de tanınmış siyasetçilerin bir araya geldiği iftar yemeği etkinliğine; İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun, Fethiye Belediyesi geçen dönem belediye başkanı İYİ partili Behçet Saatcı, CHP Fethiye eski ilçe başkanı ve 2007 ve 2015 genel seçimleri CHP Muğla milletvekili adayı Emrah Doğu, AK Parti Eski İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, FTSO Başkanı Osman Çıralı, Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, geçtiğimiz günlerde AK partiden ayrılan Fethiye Belediyesi Meclis üyesi Ayşe Çiftçi, MHP Fethiye eski ilçe başkanı, 2007 ve 2011 genel seçimleri MHP Muğla milletvekili adayı Süleyman Taşkın, 2014 yerel seçimleri MHP Fethiye Belediye başkan adayı Mehmet Üyük, İYİ partili iş adamı Ahmet Sakıcı, İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, İYİ Parti Fethiye İlçe başkanı Ali Fatih Çoban ve yönetim kurulu üyeleri, İYİ parti Seydikemer Belediye Meclis üyesi Uğur Karadon, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun gazetecilere yaptığı açıklamada “ Fethiye’de partimize katılım töreni için geldik. Çok sayıda vatandaşın partimize katılımı oldu. İlçe başkanlığımızı tarafından düzenlenen iftar programına katıldık. Vatandaşlarımızın yoğun bir ilgisi var. İYİ partiye katılımlar sürecek” dedi. İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban’ın ise “ İlçe başkanlığı olarak iftar programı düzenledik, çok güzel bir teveccüh oldu. Herkes ile bir araya geldik. Katılımdan dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Mutluluğun fonu antik kentler oldu
Mutluluğun fonu antik kentler oldu
Kaybolan Meslek: Kalaycılık
Kaybolan Meslek: Kalaycılık