Advert

Chp ilçe başkanından Saatcı’ya eleştiri: Maskesi düştü

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın Şehit Fethibey Parkı’nın açılışında yaptığı konuşmasında kullandığı “Cüppeli Zangoçlar” sözünü değerlendiren CHP Fethiye İlçe Başkanı Özgür Kullukçu, ağır eleştirilerde bulundu.

Chp ilçe başkanından Saatcı’ya eleştiri: Maskesi düştü
Chp ilçe başkanından Saatcı’ya eleştiri: Maskesi düştü Fethiye Haber Ajansı
Bu içerik 77949 kez okundu.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın Şehit Fethibey Parkı’nın açılışında yaptığı konuşmasında kullandığı “Cüppeli Zangoçlar” sözünü değerlendiren CHP Fethiye İlçe Başkanı Özgür Kullukçu “Ne yazık ki seviyesiz ve düzeysiz açıklamalar devam etmektedir. Sığ bir anlayışa ve vasat bir kültüre örnek olabilecek bu açıklamalar; daldan dala, partiden partiye geçen fırıldak bir siyaset anlayışına karşı aynı üslupla cevap verecek ve muhatap olacak kişiler değiliz.” dedi.

Başkan Kullukçu, “Dün MHP’de, sonra Demokrat Parti’de, bugün de İyi Parti’de ve gelecekte ise hangi partide siyaset yapacağı belli olmayan bir anlayışı hep birlikte izlemekteyiz. Fethiye sevdalısı olduğunu söyleyen ama tek sevdası koltuk olanların ilkesiz, omurgasız siyasetini artık Fethiye görmüştür ve maske düşmüştür. Biz dün ne söylediysek bu gün de aynı sözlerimizin arkasındayız” dedi.

İLKESİZ, OMURGASIZ SİYASETİNİ ARTIK FETHİYE GÖRMÜŞTÜR VE MASKE DÜŞMÜŞTÜR”

Fethiye Belediye başkanı Behçet Saatcı’nın Şehit Fethibey Parkı’nın açılışında yapmış olduğu konuşmasını ve “Cüppeli Zangoçlar” sözlerini değerlendiren CHP Fethiye İlçe Başkanı Özgür Kullukçu “Ne yazık ki seviyesiz ve düzensiz açıklamalar devam etmektedir. Sığ bir anlayışa ve vasat bir kültüre örnek olabilecek bu açıklamalar; daldan dala, parti den partiye geçen fırıldak bir siyaset anlayışına karşı aynı üslupla cevap verecek ve muhatap olacak kişiler değiliz. Dün MHP’de sonra Demokrat partide, bu gün de İyi Parti’de ve gelecekte ise hangi partide siyaset yapacağı belli olmayan bir anlayışı hep birlikte izlemekteyiz. Fethiye sevdalısı olduğunu söyleyen ama tek sevdası koltuk olanların ilkesiz, omurgasız siyasetini artık Fethiye görmüştür ve maske düşmüştür. Biz dün ne söylediysek bu gün de aynı sözlerimizin arkasındayız. Fethiye’miz;   bir kişinin egosuna teslim edilmeyecek kadar büyük bir geçmişe ve ruha sahip olmakla birlikte hepimizin gözbebeğidir” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Akdenizli, Saklıkent Cam Teras ve Teleferik Projesini Yapacağız
Akdenizli, Saklıkent Cam Teras ve Teleferik Projesini Yapacağız
Sağlık Turizmi Potansiyelinin Artırılmasına Yönelik Faaliyetler Değerlendirildi
Sağlık Turizmi Potansiyelinin Artırılmasına Yönelik Faaliyetler Değerlendirildi