Advert

Fethiye Agritech Tarım Hayvancılık ve Seracılık Fuarı açıldı

Fethiye Agritech Tarım Hayvancılık ve Seracılık Fuarı 8’nci kez kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fethiye’nin Çamköy Mahallesi’ndeki Fethiye Belediyesi Fuar ve Sergi Alanında 8’nci kez kapılarını açan Agritech Fethiye Tarım Hayvancılık ve Seracılık Fuarı, Türkiye genelinde sektörün önde gelen firmalarını ağırladı.

Fethiye Agritech Tarım Hayvancılık ve Seracılık Fuarı açıldı
Fethiye Agritech Tarım Hayvancılık ve Seracılık Fuarı açıldı Fethiye Haber Ajansı
Bu içerik 2318 kez okundu.

80 stantta 140 firmanın katılımıyla açılışı gerçekleşen fuarda sera, tarım teknolojileri ve ekipmanları, sulama sistemleri, fidecilik, peyzaj ve organik tarım, mekanizasyon alanlarında hizmetlerin tanıtımı yapılıyor.

Fuarın açılışına Fethiye Kaymakam Vekili Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Turgut Tokmak, Fethiye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Tarım ilçe müdürleri ile çok sayıda davetli, çiftçiler ve vatandaşlar katıldı.

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit açılışta yaptığı konuşmada, tarımdaki yeni teknoloji ve gelişmelerin yer aldığı fuarın önemini vurgulayıp; ”Bu fuarda çiftçilerimizin sorunlarını da konuşacağız. Dertlerini de dinleyeceğiz. Antalya’dan sonra ülkemizin en büyük tarım fuarı olan bu fuarda 80 ana firma 140 ürünü tanıtacaklar” ifadelerini kullandı.

Fethiye Kaymakam Vekili ve Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu da fuarın firmalar, üretici ve çiftçiler için amacına ulaşmasını ve bölgemize hayırlı olmasını diledi.  Fethiye Kaymakam Vekili Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit ve beraberindekiler fuarın açılış kurdelesini kestiler. Daha sonra stantları bir bir dolaşan Kaymakam Haktan Gökçekuyu, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve diğer ilgililer FTSO Güç Birliği, Seydikemer Ziraat Odası, Fethiye Ziraat Odası, Süt Üreticileri Birliği stantlarında bölge tarımı hakkında bilgiler aldılar. Fuarın açılışına yoğun ilgi olurken, fuar Cumartesi günü akşam saatlerine kadar açık kalacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Mutluluğun fonu antik kentler oldu
Mutluluğun fonu antik kentler oldu
Kaybolan Meslek: Kalaycılık
Kaybolan Meslek: Kalaycılık