Advert

Şaban Arıkan yeniden aday olacak

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Fethiye Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Arıkan, DTO Başkanlığı’na yeniden aday olduğunu açıkladı. DTO Başkanlık seçimi Nisan’da yapılacak.

Şaban Arıkan yeniden aday olacak
Şaban Arıkan yeniden aday olacak Fethiye Haber Ajansı
Bu içerik 1915 kez okundu.

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Fethiye Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Arıkan, yaptığı açıklamada DTO Başkanlığı’na yeniden aday olduğunu açıkladı.  Nisan ayında yapılacak kongre öncesi ortaya çıkan oda seçimi ile ilgili spekülasyonları ortadan kaldırmak istediğini belirten Başkan Şaban Arıkan, “Bizimle beraber seçime gidecek arkadaşlara da başarılar diliyorum” dedi.

Şaban Arıkan’ın basın açıklamasına kalabalık bir grup olarak gelen DTO üyeleri destek verdi. İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Fethiye Şubesi önünde tüm yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yaptığı basın açıklamasında Şaban Arıkan şunları söyledi:  “Nisan ayında bir kongremiz var. Oda seçimi ile ilgili spekülasyonları ortadan kaldırmak, üyelerimiz ile birlikte adaylığımızı tekrar açıklamak üzere toplandık. Tüm kamuoyuna belirtmek istiyorum ki önümüzdeki dönemde hizmete devam etmek için tekrar göreve talibim. Yani odamızın kongresinde tekrar başkanlığa adayım. Bizleri kırmayıp gelen tüm üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Bizimle beraber seçime gidecek arkadaşlara da başarılar diliyorum. Bizim ekibimiz budur” dedi.

Nisan ayında yapılacak kongre tarihinin ilerleyen günlerde belli olacağını kaydeden Arıkan; “Tarih olarak tam netleşmedi. Bizim seçim kurulumuza 4 Nisan diye başvurduk. Seçim kurulu hakimi de 7 Nisan tarihini uygun görmüş. Hakim bey ve seçim kurulu ile tekrar görüşüp daha ön tarihe aldırmak istiyoruz. Çünkü 8 Nisan tarihinde merkez seçimimiz var. Buradaki tüm üyelerimiz İstanbul’a götürüp, İstanbul’da oy kullandıracağız. Dolayısıyla o tarihin bize uygun olmadığını ve değişmesini talep edeceğiz” dedi.

Kongrede oy kullanacak üye sayısının 370 civarında olduğunu belirten Arıkan; “Bunun bir kısmı askıda, bir kısmı da yurt dışında olur. Sanıyorum ki 300 civarında bir oy kullanımı olacaktır. Bu seçimde katılımın biraz yüksek olacağını düşünüyorum. Çünkü üyelerimiz heyecanlı. Bende ilk defa başkanlığa aday oluyor gibi heyecanlıyım. Bu heyecanı bana yaşattıkları için arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Akdenizli, Saklıkent Cam Teras ve Teleferik Projesini Yapacağız
Akdenizli, Saklıkent Cam Teras ve Teleferik Projesini Yapacağız
Sağlık Turizmi Potansiyelinin Artırılmasına Yönelik Faaliyetler Değerlendirildi
Sağlık Turizmi Potansiyelinin Artırılmasına Yönelik Faaliyetler Değerlendirildi