Advert

CHP’de ilçe kongresi 28 Ekim’de

417 delegenin oy kullanması beklenen CHP Fethiye İlçe Kongresi 28 Ekim Cumartesi günü Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi Salonu’nda yapılacak.

CHP’de ilçe kongresi 28 Ekim’de
CHP’de ilçe kongresi 28 Ekim’de Fethiye Haber Ajansı
Bu içerik 3457 kez okundu.

Kongreyle ilgili bilgi veren Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Av. Ali Özgür Kullukçu, “Cumhuriyet Halk Partisi olağan kurultay takvim içerisinde Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Örgütü tüm demokratik temayülleri yerine getirmek suretiyle, sandık koymak suretiyle delege seçimlerini tamamladı. Bu seçimler sonucu delegelerimiz kesinleşti. Akabinde de takvim süreci içerisinde Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe kongresinin 28 Ekim 2017 Cumartesi günü saat 10.00’dan itibaren Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılması kararını aldık. İlçe Seçim Kurulu’muza başvurduk. İlçe Seçim Kurulu’muzun onaylamış olduğu delege listelerimizle birlikte 28 Ekim 2017 tarihinde bir demokrasi şöleni havasında Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Olağan Kongremizi gerçekleştireceğiz. Bu noktada tüm Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilçe seçim kurulu tarafından onaylanmış olan delegasyonunu kongremize bekliyoruz. Bizleri hem 2019 yılındaki mahalli yerel seçimlere hem de 2019 yılındaki Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimlerine taşıyacak olan Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye ilçe yönetimini burada belirleyeceğiz. Demokrasi şöleni havasında, olgun bir çerçevede kongrenin geçerek önümüzdeki sürece Cumhuriyet Halk Partisini taşıyacak olan kadroların seçimini hep birlikte yaşayacağız” diye konuştu.

“417 DELEGE OY KULLANACAK”

28 Ekim tarihinde yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Olağan Kongresi’nde gazetecilerin ilçe başkanlığı için aday olup olmayacağı sorusuna da cevap veren İlçe Başkanı Kullukçu, “Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Olağan Kongresinde ilçe seçim kurulumuzun onayıyla  417 kongre delegesi kongremizde sandık başında oy kullanacak. Kongremize katılacak olan delegasyon ile birlikte bizleri 2019 yılına taşıyan bir yönetimi hep birlikte taşıyacağız. Aday olmamız konusunda ise şuan Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanıyım. Cumartesi günü divan başkanlığına delegelerimizin teveccühü ve takdiri ile bir başvuru ile gerçekleştireceğiz. Bunu hep birlikte yaşayacağız”  ifadelerini kullandı.

“TEKRAR FETHİYELİLER İLE BULUŞTURMAK İSTERİZ”

Cumhuriyet Halk Partisinin eski genel başkanlarından ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın sağlık durumu konusuna da değinen Ali Özgür Kullukçu, “Cumhuriyet Halk Partisinin Mustafa Kemal Atatürk, İsmet İnönü ve Bülent Ecevit’ten sonra genel başkanlığını yapan genel başkanımız Deniz Baykal’ın sağlık durumunu büyük bir endişe ve üzüntü ile takip ediyoruz. Biz Cumhuriyet Halk Partililer olarak inşallah önümüzdeki günler kendisini sağlıklı bir şekilde, yeniden aramızda görmeyi istiyoruz. İnşallah Deniz Baykal sağlığına kavuştuktan sonra onu Fethiye’de bir etkinlikle sevenleri ile bir araya getiririz” dedi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Mutluluğun fonu antik kentler oldu
Mutluluğun fonu antik kentler oldu
Kaybolan Meslek: Kalaycılık
Kaybolan Meslek: Kalaycılık