Reklamı Geç
Advert
Advert

Hindistan heyetine Fethiye tanıtıldı

Fethiye Belediyesi, Hindistan Başkonsolos Azar A.H. Khan, Hindistan seyahat ve Tur Operatörleri Genel Başkanı Gulďeep Sing Sahn, Türkiye - Hindistan Turizm Konseyi Başkanı Emin Çakmak, Hindistanlı turizmci ve gazetecilerin katıldığı heyete Fethiye’yi tanıttı.

Hindistan heyetine Fethiye tanıtıldı
Hindistan heyetine Fethiye tanıtıldı Fethiye Haber Ajansı
Bu içerik 2488 kez okundu.

Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Mete Atay, bu tür tanıtımların, turizmcilerimize geri dönüşü olacağını belirterek, Hindistan heyetini Fethiye’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Avrupa’dan belli konulardan dolayı gelmeyen turizmcilerin eksikliğini gidermek için farklı ülkelerden arayışlar içerisinde olduklarının da altını çizen Atay, “EMİTT fuarında Sayın Başkanımız Behçet Saatcı’nın önderliğinde kurulan stant çok etkili olmuş, ulusal medya Fethiye’mize geniş bir şekilde yer vermişti. Biz de bugün Hindistan’dan gelen misafirlerimize Fethiye’mizi tanıttık. Sayın Konsolos’u Babadağ’dan paraşütle atlattık.

Bu coğrafyaya hayran kaldığını da kendisi ifade etti. Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacağız ve Fethiye’mizin tanıtımını her şekilde yapmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Mutluluğun fonu antik kentler oldu
Mutluluğun fonu antik kentler oldu
Kaybolan Meslek: Kalaycılık
Kaybolan Meslek: Kalaycılık