Advert

Bakan Kaya, referandum süreci partiler üstü bir durumdur

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Seydikemer ilçesinde SGK İlçe Müdürlüğü hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi. Kaya, burada ilçe için yeni bir müjde verirken, Seydikemer’de Sosyal Hizmetler Aile Politikalar İlçe Başkanlığı açılacağını söyledi.

Bakan Kaya, referandum süreci partiler üstü bir durumdur
Bakan Kaya, referandum süreci partiler üstü bir durumdur Fethiye Haber Ajansı
Bu içerik 3068 kez okundu.
Haberin videosu için tıklayın! Haberin galerisi için tıklayın!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, bir dizi açılışa katılmak üzere Muğla'nın Seydikemer vr Fethiye ilçelerine geldi. Kaya, Seydikemer ilçesinde bir dinlenme tesisinde şehit yakınları ve gaziler ile bir araya geldi.

Kendisinin Seydikemerli olduğunu ve memleketinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Kaya, tarih boyunca bu topraklarda vatanın korunması için her türlü fedakarlığın gösterildiğini, Çanakkale'de, Dumlupınar'da, 15 Temmuz'da, terörle mücadelede şehitler verildiğini hatırlattı.

Tarihin en zor dönmelerinde bayrağı uğruna canını feda etmekten tereddüt etmeyen vatan evlatlarının nice kahramanlık destanları yazdığını vurgulayan Kaya, "Bayrak şairimiz Arif Nihat Asya'nın ifadesi ile 'Şehitler tepesi boş değil, toprağını kahramanlar bekliyor. ve bir bayrak dalgalanmak için rüzgar bekliyor.' Evlatlarımız işte bu kutlu vatan ve bayrak nöbetindeyken şehit düştüler. Bu millet ve bu devlet uğruna şehadete yürüyen bütün evlatlarımızı, sizlerin huzurunda bir kez daha rahmetle minnetle anmak istiyorum." diye konuştu.

Bakan Kaya, teröristlerin, darbe hayali kuranların, bu vatanı işgal girişimine teşebbüste bulunanların, Türkiye'nin istikbaline göz dikenlerin ne yaparlarsa yapsınlar milletin birlik ve berberliğini, kardeşliğini asla bozamayacaklarını bildirdi.

Konuşmasında “Seydikemer’den büyük bir oranla evet çıkacak, bütün Türkiye duyacak sesinizi. Avrupa’ya da tokat vuracaksınız diyen, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, “Ama koalisyonlar dönemini birlikte rafa kaldıracağımıza söz veriyor musunuz? 16 Nisan’a kadar hep birlikte ev ev, kapı kapı dolaşarak bu meselenin bir memleket meselesi olduğunu anlatacak mıyız? Bu mesele memleket meselesi. Bunu çok iyi anlamamız lazım. Komşularımıza, akrabalarımıza, köylülerimize, hemşehirlilerimize anlatmanız lazım” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Mutluluğun fonu antik kentler oldu
Mutluluğun fonu antik kentler oldu
Kaybolan Meslek: Kalaycılık
Kaybolan Meslek: Kalaycılık