Advert

Sarıhan: Hangi spor dalına hizmet edecek?

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan; “Fethiye’nin şehir içi trafiği oldukça yükü ağır ve zor nefes almakta. Biz bunun rahatlatılmasını düşünüp arayışlara geçerken burada yoğunluğu arttırıcı çalışmaların ve yatırımların yapılması biraz düşündürücü.

Sarıhan: Hangi spor dalına hizmet edecek?
Sarıhan: Hangi spor dalına hizmet edecek? Fethiye Haber Ajansı
Bu içerik 2042 kez okundu.

Fethiye Belediyesi Şubat ayı olağan belediye meclis toplantısında komisyona havale edilen Bahriye Üçok Parkı’na yapılması planlanan kapalı spor salonu ile ilgili Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan’ın da görüşünü aldık.

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, Ak Partili meclis üyeleriyle grup toplantısında belediye meclisinin gündeminde yer alan maddeyi değerlendirdiklerini belirterek;  “Yalnız komisyonda görüşülüp buraya neyin yapılacağı değerlendirilmesi gerekiyor. Örneğin Fethiye’de yüzme havuzu ihtiyacı vardır. Bu şehir içi trafiği göz önüne alınır. Gençlerimiz, çocuklarımızın, yetişkinlerimizin, yaşlılarımızın yaz kış bu sporu yapması için ulaşımı uygun, otopark sorunu olmayan bir yer neresidir bunlar değerlendirilir. Olgun bir şekilde buraya ne yapılması gerektiği ortaya konduktan sonra biz grup kararımızı arkadaşlarımızla birlikte tekrar ortaya koyar neticelendiririz” dedi.

Sarıhan; “Arkadaşlarımızın ve bizim düşüncemiz bu parkın etrafında otopark sorunu oluşması, burada bir yoğunluk oluşması. Zaten Fethiye’nin şehir içi trafiği oldukça yükü ağır ve zor nefes almakta. Şimdi biz bunun rahatlatılmasını düşünüp arayışlara geçerken burada yoğunluğu arttırıcı çalışmaların ve yatırımların yapılması biraz düşündürücü. Hangi spor dalının yapılacağı ve buranın hangi amaca hizmet edeceğinin adı konulursa işimiz daha çok kolaylaşır.” Dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Mutluluğun fonu antik kentler oldu
Mutluluğun fonu antik kentler oldu
Kaybolan Meslek: Kalaycılık
Kaybolan Meslek: Kalaycılık