Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün talimatları doğrultusunda Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler yayla bölgesinde bulunan mahallelerde karla mücadele ederek vatandaşların yollarını açarken diğer mahallelerde de toprak olan yolları çakıllayarak vatandaşları çamurdan kurtarıyor.
Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler mahalle sakinlerinden ve muhtarlardan gelen talepler doğrultusunda toprak olan ve kış şartlarından dolayı çamurlaşan yolları aciliyet sırasına ve hava şartlarına göre çakıllayarak vatandaşları çamurlu yollardan kurtarmaya da devam ediyor. Kış şartlarına bağlı olarak mahalleler de yazın dökülmesi planlanan asfalt yolların alt yapı çalışmalarını aralıksız sürdüren Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin çalıştıkları Kayadibi,Eşen ve Gölbent mahallelerinde vatandaşlar yapılan çalışmalardan dolayı Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e ve Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplere teşekkür ediyorlar.
Kayadibi Mahallesinde çalışmalarını devam ettiren Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ara yolları çakıllamaya devam ediyorlar. Kayadibi mahallesinde yaz aylarında parke ve asfalt çalışması olacağını belirten Kayadibi Mahalle Muhtarı Yusuf Özbek, Başkanımız Yakup Otgöz, Başkan Yardımcılarımız Mustafa Karakuş ve Ramazan Kaynak, Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplere çalışmalarından ve mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim,dedi.