Advert

Saatcı, ezeli rakipleri yemekte bir araya getirdi

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye’de kurulan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Fethiyespor taraftar derneklerini ikinci kez yemekte bir araya getirdi.

Saatcı, ezeli rakipleri yemekte bir araya getirdi
Saatcı, ezeli rakipleri yemekte bir araya getirdi Fethiye Haber Ajansı
Bu içerik 2605 kez okundu.

Fethiyespor, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe taraftar dernek başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı yemekte, renkli görüntüler ortaya çıktı. Yemek masasında bir arada oturmayı tercih eden taraftar dernek yöneticileri, sık sık sohbet ettiler.

Yemek öncesinde bir değerlendirme yapan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Ben Türkiye’de böyle çalışmalar yapıldığına, böyle organizasyonlar yapıldığına inanmıyorum. Burada samimiyet var ben bunu çok net gördüm. Sizlerle Şat Restoran’da bir yemek yemiştik. Eksik olmayın Fenerbahçeli Taraftarların Dernek binası açılışına da hiç renk ayrımı gözetmeksizin geldiniz. Orada da görmüştüm. Aynı şeyleri tekrar edeceğim arkadaşlar ama bizim buna ihtiyacımız var. Bizim şuan yapmış olduğumuz bu paylaşıma bütün ülkenin ihtiyacı var. Ortak akla, paylaşmaya, hoşgörüye, farklılıklara saygı duymaya ihtiyacımız var. İnşallah Fethiye’mizde başlayan bu hava, bütün ülkemize de bir zincirin halkaları gibi sirayet eder. Biraz önce Taraftarlar Derneği Başkanımıza da söyledim. Bu kapsamda güzel bir ifade var, ‘Efendi Beşiktaş’. Beşiktaşlılar buldu bunu. Bu gerçekten çok hoşuma gidiyor. Bir ‘vur kır parçala bu maçı kazan’ var bir de ‘Efendi Beşiktaş’ var. Hakkını teslim etmek lazım. Bu sloganı kim bulduysa çok hoş bir slogan. ‘Efendi’ kelimesinin bence bütün kamuoyuna üst kimlik olması lazım. Tabi adını doğru koyalım Fethiye’nin üst kimliği Fethiyespor’dur. Burada bulunan herkesin birinci takımı Fethiyespor. Ondan sonra diğer takımlarımız geliyor. Bu anlamda Fethiyespor Taraftarlar Derneği Başkanı kardeşime de geldiği için teşekkür ediyorum. Şeref verdi, bizi onurlandırdı” dedi.

“Fethiye’den bir ateş yakacağız”
Fethiye Galatasaraylılar Derneği Başkanı Emre Arıkan da, “Türkiye’yi bu oda olarak düşünürsek, duvarda bayraklarımız asılı. Bu çok güzel bir kardeşlik. Bu duvardan bir rengi alsak ahenk de bozuluyor, dostluk kardeşlik de bozuluyor. Öncelikle hepimiz ezeli dostuz. Bunda hemfikiriz. Bu tartışılmaz bir şey. İnşallah 1960’lardaki 1970’lerdeki görüntüyü tekrar getirebilirsek Türkiye’ye daha iyi olur. Bu zor günlerde başkanımızın katkısı çok önemli. Fethiye bunun için çok güzel bir bölge. Çok güzel projeler üreteceğiz. Tüm Türkiye’ye Fethiye’den güneşi doğuracağız diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Mutluluğun fonu antik kentler oldu
Mutluluğun fonu antik kentler oldu
Kaybolan Meslek: Kalaycılık
Kaybolan Meslek: Kalaycılık