Reklamı Geç
Advert
Advert

Kocasını Doğrayan Kadın Konuştu: Pişmanım

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 3 önce kocasını öldüren ve derin dondurucuda saklayan Güler Eridici(35), cinayeti eşi çalışmadığı için işlediğini söyledi.

Kocasını  Doğrayan  Kadın  Konuştu:  Pişmanım
Kocasını  Doğrayan  Kadın  Konuştu:  Pişmanım
Bu içerik 24210 kez okundu.
Fethiye’de dün gece sinir krizi geçirerek hastaneye gelen ve sonrasında eşini öldürdüğünü itiraf eden Güler Eridici’nin emniyetteki sorgusu devam ediyor. Foça Mahallesi 953 Sokak üzerinde bulunan evinde eski eşi Cengiz Aktaş’ı(43) öldürdükten sonra parçalayan ve derin dondurucuda 3 gün boyunca saklayan Eridici, itirafını emniyetteki sorgusunda da tekrarladı. Pişman olduğunu söyleyen ve sürekli ağlayan kadın, Fethiye Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne getirildi. Eridici buradaki ifadesinde, cinayeti işleme sebebi olarak aile içi geçimsizliği gösterdi. Eşinin çalışmadığını ve 3 yıl önce bu yüzden kendisinden boşandığını belirten Güler Eridici, “Arada çocuklarımız olduğu için yeniden barıştık. Ama bu süre zarfında kendisi yine çalışmamakta ısrar etti. En son 3 gün önce kavga ettik. Biranda kendimi kaybettim. Pişmanım.” dedi.
Cinayetin işlendiği sırada çocuklarının evde olmadığını da kaydeden Güler Eridici, emniyetteki, sorgusunun ardından bugün hakim karşısına çıkarılması bekleniyor.
 
 
 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Mutluluğun fonu antik kentler oldu
Mutluluğun fonu antik kentler oldu
Kaybolan Meslek: Kalaycılık
Kaybolan Meslek: Kalaycılık