Advert

MHP’li Çay; “Saatcı amacını aştı!

Saatcı’nın amacını aşan cümle kullandığını ifade eden Çay; “Sayın Saatcı’nın MHP genel başkanına böyle bir ithamda bulunması zinhar doğru değildir. Siyasetle ihanet arasında ince bir çizgi vardır. Sanırım hepsi bu sözün içerisinde. Arkadaşımızın söylediğini tekrar gözden geçirmesini istiyoruz” dedi.

MHP’li Çay; “Saatcı amacını aştı!
MHP’li Çay; “Saatcı amacını aştı! Fethiye Haber Ajansı
Bu içerik 3900 kez okundu.

Demokrat Partili Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, gazetecilerle bir araya gelerek 2016 yılını değerlendirmişti. Burada gazetecilerin kendisinin Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olup olunmayacağı sorusunun sorulması üzerine Saatcı; “Diyeceksiniz ki başkanım parti. Saygıdeğer Fethiyeliler beni Demokrat Parti’den seçti. Bizim için parti ikinci plan. Partiler sadece araçtır amaç Muğlalılara, Fethiyelilere hizmet etmektir. Bunun nasıl olabileceğini 2014 seçimleri çok net göstermiştir. O yüzden parti çok önemli değil ama bütün partilerin kapıları bize açık. Biz yeter ki kapısını çalalım. Ukalalık olarak söylemiyorum bize açılmayacak kapı Türkiye’de yok. Tabi bazı kapıları liderler değişene kadar kapattık. Sayın Devlet Bahçeli MHP’de olduğu sürece ben MHP’ye gitmem. Kamuoyu nezdinde benden özür dilerse ancak o zaman gideriz” şeklinde konuşmuştu.

Saatcı’nın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yönelik sözlerine MHP Fethiye İlçe Başkanı Çay, sert sözlerle eleştirdi. Saatcı’nın amacını aştığını ve söylediği sözleri gözden geçirmesi gerektiğini ifade eden Çay şöyle konuştu:

“İnsanlar temsil ettiği makamların kıymetini ve değerini bilmeli. Makamlar gelip geçicidir. Belediye başkanımız bana göre amacını aşan bir kelime kullanmış. Fethiye’nin il olup olmaması konusunda mutlaka merkezi hükümet bir karar alacaktır. Ama Sayın Saatcı’nın MHP genel başkanına böyle bir ithamda bulunması zinhar doğru değildir. Siyasetle ihanet arasında ince bir çizgi vardır. Sanırım hepsi bu sözün içerisinde. Arkadaşımızın söylediğini tekrar gözden geçirmesini istiyoruz. Sayın genel başkanımız Dünya Türklüğünün lideridir. Milliyetçi Hareket Partisinin genel başkanının şuanda yapmış olduğu dik duruş iki üç ay içerisinde meyvesini verecektir. Türk siyasi hayatına damgasını vuracaktır. Bunu kendisi de görecek ve o zaman kendisi özür dilemek zorunda kalacaktır.”

Haber Hülya Kulalı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Mutluluğun fonu antik kentler oldu
Mutluluğun fonu antik kentler oldu
Kaybolan Meslek: Kalaycılık
Kaybolan Meslek: Kalaycılık