Advert

Fethiyeliler görevini yaptı şimdi sıra sizde

Ligde alınan kötü sonuçların ardından bozulan moralleri düzeltmek ve kalan 3 haftada alınacak galibiyetlerle Fethiyespor'un ligde kalmasını isteyen Fethiyeliler, takımlarına sahip çıktı. Şimdi sahiplenme sırası futbolcular ve teknik heyette...

Fethiyeliler görevini yaptı şimdi sıra sizde
Fethiyeliler görevini yaptı şimdi sıra sizde
Bu içerik 2583 kez okundu.

Fethiyespor`da son günlerde yaşanan sıkıntıların gündeme getirildiği toplantıya Fethiye Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü, Esnaf ve Sanatkarlar odası başkanı, Esnaf hastanesi Başhekimi, Fethiyespor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Fethiyespor Teknik Heyeti ve futbolcuları, Fethiyespor Taraftarlar Derneği, Apaçiler, Fethiyespor taraftarları ve sevdalıları katıldılar.

Gecenin tek konusu Fethiyespor`un başarıları elde etmesi ve ligde yaşanılan  sıkıntıların üstesinden gelinmesiydi. Tüm katılımcılar konuyla ilgili düşüncelerini aktardılar. Yapılan toplantıda katılımcıların yaptığı konuşmaların sonucunda; Fethiyespor`un PTT 1. ligde kalıcı olacağı inancı ile yönetime, teknik heyete ve  futbolculara güvenin tam olması ortak görüş oldu.  

Ligin bitimine kadar oynanacak olan 3 maç için futbolculardan galibiyet  ve 9 puan sözünü alan katılımcıların büyük coşkusu görülmeye değerdi. Esnaf hastanesi  ve Belediye`den bu söze karşılık, kazanılacak olan galibiyetler sonucunda  Fethiyespor`a 100`er bin lira prim  vaadi geldi.

Takımımız Fethiyespor taraftarlarının coşkulu tezahüratlarıyla toplantıdan ayrıldılar. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Mutluluğun fonu antik kentler oldu
Mutluluğun fonu antik kentler oldu
Kaybolan Meslek: Kalaycılık
Kaybolan Meslek: Kalaycılık