Reklamı Geç
Advert
Advert

Emeç: Bu Seçim Dürüst Olanla Olmayanın Seçimi

Büyük Birlik Partisi(BBP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Cumaali Emeç, Üzümlü, Nif ve İncirköy ziyaretlerinde seçmenler tarafından yine ilgiyle karşılandı. Buralardaki konuşmalarında seçimlerde harcanan masraflara dikkat çeken Emeç, “Birinci parti, ikinci parti değerlendirmeleri harcanan seçim paralarının çokluğuyla orantılıdır. 5 yıl boyunca nefsine uymayacak olanları tercih edin” diye konuştu.

Emeç: Bu Seçim Dürüst Olanla Olmayanın Seçimi
Emeç: Bu Seçim Dürüst Olanla Olmayanın Seçimi
Bu içerik 2259 kez okundu.

Emeç’in Üzümlü, Nif ve İncirköy ziyaretleri de diğer ziyaretlerinde olduğu gibi herhangi bir şekilde organize edilmeden, belde halkı bir alanda veya evde toplanmadan gerçekleştirildi. Sokaklarda, evlerinin önünde ve bahçelerinde çalışırken seçmenlerle konuşan Emeç, “Bu seçim çok önemli. Neden çok önemli? Çünkü bu seçim dürüst olanla dürüst olmayanın seçimi. Hepimiz oyumuzu verirken mantıklı olmalıyız. Duygusal davranmamalıyız. Belediye başkanı adaylarının seçim için yaptıkları masrafları gözünüzün önüne getirin. Bu masraflar, 5 yıllık yani 60 aylık belediye başkan maaşının üzerindeyse o aday iyi niyetli değildir. Kötü niyetlidir ve nefsine uyacaktır. Birinci parti, ikinci parti değerlendirmeleri harcanan seçim paralarının çokluğuyla orantılıdır. 5 yıl boyunca nefsine uymayacak olanları tercih edin” dedi.

Birlik’te Belediyecilik politikaları gereğince hazırladıkları projelerden de örnekler anlatan BBP’li aday Emeç, tarımsal üretimin çeşitliliği ve arazi bütünlüğü koruma çalışmalarını destekleyeceklerini; köylerde yaşayanların barınma amaçlı yapacakları konutlar için inşaat projeleri hazırlayarak sembolik ücretlerle vereceklerini; mahalle ve köy yollarına sürekli bakım yapacaklarını ve yolların düzenli olarak kontrol edileceğini; mahalle ve köylerin sokaklarıyla ve meydanlarını düzenleyeceklerini; yöremize özgü el sanatlarına destek olacaklarını ve yöresel ürünleri markalaştıracaklarını; merkeze uzak bölgelerden gelen kronik hasta ve hasta refakatçisi için, belediye konukevi yapacaklarını anlattı.

Cumartesi gününü Foça Mahallesi’ndeki ziyaretlerle geçirecek olan BBP Fethiye Belediye Başkan Adayı Cumaali Emeç, pazar günkü seçimde Şehit Mustafa Gökdal İlköğretim Okulu’nda oyunu kullanacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Mutluluğun fonu antik kentler oldu
Mutluluğun fonu antik kentler oldu
Kaybolan Meslek: Kalaycılık
Kaybolan Meslek: Kalaycılık