Reklamı Geç
Advert
Advert

FTSO Brüksel'de temsil edilecek

Türkiye'de Oda Borsa Akreditasyon Sistemi'ne dahil olan az sayıda Odadan biri olan ve Kalite Yönetim Sistemi'ni başarı ile uygulayan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Brüksel'de temsil edilecek. FTSO Brüksel’de EUROCHAMBRES Akademi Programı için Türkiye'den seçilen 8 Oda arasında yer aldı.

FTSO Brüksel'de temsil edilecek
FTSO Brüksel'de temsil edilecek
Bu içerik 2188 kez okundu.

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve EUROCHAMRES işbirliğinde 21-23 Kasım 2012 tarihlerinde Brüksel’de EUROCHAMBRES Akademi Programı düzenlenecek. TOBB üyesi 365 Oda/Borsa içerisinden seçilen 8 Oda/Borsa’dan biri de Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası oldu. Burslu olarak Odamız AR-GE ve Uluslararası İlişkiler Memuru Meltem Şimşek Akademi’ye katılmaya hak kazandı.

Meltem Şimşek, yirmiden fazla ülkenin katılımıyla gerçekleşecek Brüksel'deki Akademi’ye Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın iyi uygulama ve başarı hikâyeleri hakkında EUROCHAMBRES nezdinde bir sunum yapacak. Şimşek ayrıca Odalara özel olarak düzenlenen AB Programlarına Katılım, Küçük İşletmelere ve Girişimcilere Destek, Odaların Lobi Stratejileri ve Pozitif İmaj Geliştirme seminerlerine katılacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Mutluluğun fonu antik kentler oldu
Mutluluğun fonu antik kentler oldu
Kaybolan Meslek: Kalaycılık
Kaybolan Meslek: Kalaycılık